S.O.S helyszíni javítás

Helyszini kárpit javítás - Kárpitos Partner GroupAz S.O.S.helyszíni javítás egy gyors, rugalmas lehetőség, amit cégünk az évek során tökéletesített.Nem jár olyan terhekkel, mint a bútor nélkülözése, szállítási költség.NEM jár szennyeződéssel, és a lakás állapota makulátlan, sértetlen marad. Szerviztechnikusunk látogatása után, ön azonnal használatba veheti bútorát.

Kinek ajánlott:

  • kisebb törések, beszakadás
  • varrásjavítás
  • elem felújítás
  • vasalatcsere
  • görgőjavítás, vagy csere
  • ahol elszállítás nehezen megoldható, vagy lehetetlen

Garanciális problémás esetek kivizsgálása, rendezése:

Rengetek olyan eset van amikor az ügyfelet elutasítják egy reklamációs problémával, és nem tudja, hogy hova, és kihez kell fordulnia! Cégünk ilyen esetben is segítséget nyújt. Egy szervíztechnikus általi helyszíni kivizsgálás, folyamán szakvéleménnyel, jegyzőkönyvvel, fényképekkel alátámasztva tájékoztatjuk megbízónkat, mellyel tovább viheti, vagy lezárhatja az esetet. A kivizsgálás mindig tényszerű, és pártatlan a fogyasztóvédelmi törvények szerint járunk el, és semmilyen módon nem részrehajlóan, tehát a végkimenetel mindig esetfüggő, nem befolyásólható!

Ez azt is jelenheti, hogy a reklamáció lehet jogos, esetleg jogtalan, melyről a szervíztechnikus azonnali tájékoztatást ad!

Részletes tájékoztatás :

info@karpitosgroup.hu

 
 

 
 
Telephely, átvételi pont:
1211 Budapest, Iparvágány utca 9-11.
 
Mobil:
  +36 20 581 1353
  +36 70 947 3298
E-mail:
info [kukac] karpitosgroup.hu
 
Kereshet minket:
Hétköznap: 8:00 - 17:00
Hétvégén és ünnepnapokon: zárva